Set Trusou Botez Fete Miruna

Set Trusou Botez Fete Miruna

1.100,00 lei

Trusoul este format din:

Prosop bebe cu gluga

Panza de mir cu gluga

Prosop mediu preot

Sapun bebe

Cutiuta pentru prima suvita

Sticluta de mir

Fasa

Paturica pufoasa

Lumanare de botez din parafina

Body personalizat

Cutie pentru trusou decorata si personalizata

Cadou: Oita jucarie personalizata

Buc.:

Descriere

Pozele sunt cu titlu de prezentare, iar produsul finit poate diferi usor fata de pozele prezentate pe siteul nostru, în functie de stocurile de materiale.

Trusoul este format din:

Prosop bebe cu gluga cu dimensiunea de aprox. 80/80 cm (alte dimensiuni disponibile cu cost suplimentar: 70/140 cm, 100/100 cm), material bumbac 100%, este personalizat cu numele, data nasterii/botezului, imagine la alegere si initiale.

Panza de mir cu gluga cu dimensiunea de aprox. 80/80 cm si este personalizata cu numele, data nasterii/botezului, imaginea la alegere si inițiale.

Prosop mediu preot cu dimensiunea de aprox. 50/90 cm, material bumbac 100%, este personalizat cu numele si data nasterii/botezului.

Sapun bebe.

Cutiuta pentru prima suvita decorata in ton cu trusoul.

Sticluta de mir îmbracata si decorata în ton cu trusoul.

Fasa brodata in ton cu trusoul, personalizata cu numele si data nasterii/botezului.

Paturica pufoasa cu dimensiunea de aprox. 80/80 cm (alte dimensiuni disponibile cu cost suplimentar: 80/100 cm ) personalizata cu imagine si nume.

Lumanare de botez din parafina cu dimensiunile de aprox. 40 cm lungime și aprox. 7 cm grosime. Lumanarea poate fi decorata cu tulle, jucarie de plus, personalizata cu numele in ton cu trusoul.

Body personalizat cu imagine si initiale sau cu text și initiale.

Cutie pentru trusou decorata si personalizata in ton cu trusoul, cu diametrul de aprox. 35 cm si înălțimea de aprox. 20 cm. Capacul cutiei este accesorizat si decorat cu diverse elemente si personalizat cu numele, imagine sau text.

Cadou: Oita jucarie personalizata este realizata din materiale de calitate si certificate, non alergice si prietenoase cu pielea bebelusului .Nu contine piese mici sau care se pot detasa. Dimensiune aprox. 40 cm. Se poate spala usor la masina sau manual .

 

Toate produsele sunt lucrate în atelier si sunt din bumbac 100%. Ele sunt decorate cu panglici si pasmanterie în ton cu trusoul. Acestea sunt brodate cu ata nemteasca de calitate superioara de la firma germana Madeira, perfecta pentru cusut si brodat, aceasta fiind rezistenta si la decoloranti sau alte substante de scoatere a petelor.

Expedierea produselor se face prin FAN Courier.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.