Povestea Trusou.ro

Buna, numele meu este Cristina dar prietenii imi spun Cris . Sunt un om simplu cu frica de Dumnezeu, caruia nu ii ies toate din prima si nici din a doua dar… sunt si putin incapatanata.

Cea mai mare satisfactie o am atunci cand prin ceea ce fac, ofer emotie si bucurie iar asta ma incarca si imi da increderea sa continui ceea ce fac cu atat drag.

Dar sa incepem cu inceputul, zic. Povestea mea incepe intru-un orasel mic de langa Valcea si nu, nu e una cu printi si printese ci una reala plina de incercari, suisuri si coborasuri, bucurii si multaaa rabdare. Totul a inceput undeva in 2016 cand am descoperit din intamplare o imagine cu o broderie (cusatura in relief cu diverse forme si culori, lucrata pe tot felul de materiale) iar de acolo a inceput pur si simplu nebunia.

Am fost fascinata de aceste forme si culori, apoi mi-a placut atat de mult incat am incercat sa fac ceva din asta… A urmat o perioada de informare, cunoastere, probe si incercari…. multe incercari, de zile si nopti de citit, invatat si pus in practica. Nimic nu e usor pe lumea asta dar cand faci ceea ce iti place, ies lucruri minunate.

Timpul pare ca se opreste in loc si nu esti decat tu si incercarile tale nebune iar si iar pana reusesti. Asa incet, incet sa format atelierul meu drag, unde am parte de provocari zi de zi, unde invat mereu lucruri noi, unde nu pot sa spun “Nu se poate!” unde stiu cand ajung dar nu stiu niciodata cand plec. Am inceput cu realizarea seturilor de trusou apoi au urmat prosoape si tricouri si cam tot ce se poate personalize prin brodare, apoi au aparut tavitele de mot si bineinteles ca nu puteam sa spun, nu, nici cutiilor pentru amintiri. Bineinteles ca nu m-am oprit aici si incet, incet am inceput sa diversific iar provocari primesc mereu si cum sunt genul de persoana care daca imi place ceva vreau sa stiu cum se face si nu ma las pana nu reusesc sa le realizez dar intotdeuna cu amprenta mea.

In atelierul meu drag efectiv uit de lumea de afara, intru in lumea mea unde nu am nevoie decat de cateva informatii (numele micutului/ei care urmeaza sa fie crestinat/a si cateva detalii legate de tematica) si de acolo incep sa croiesc, cos , brodez … primul mare eveniment din viata micutilor, unde printre tot felul de dantelute, perle, strasuri, floricele, fluturasi si jucarii imi petrec cea mai mare perioada din timp. Iar cand totul este gata pregatit, livrez bucurie, emotie, fericire si un inceput brodat si plin de culoare pentru micutii crestinati.

Imi place sa cred ca sunt o persoana iubitoare de frumos, de culori si forme, de tot ce tine de lucruri pe care le poti face chiar tu cu manutele tale . Bineinteles ca mi-e frica de greseli dar au si ele farmecul lor si intotdeauna ceva de invatat , asa ca ma straduiesc sa le tratez cu calm chiar daca nu imi iese din prima sau de fiecare data dar sunt o fire ambitioasa si nu ma las pana nu duc totul la bun sfarsit.

Am cautat intotdeauna sa am in preajma oameni frumosi sufleteste care sa ma inspire si alaturi de care sa ma pot dezvolta.

Nu sunt genul de persoana care are intotdeauna cuvintele la ea sau care sa scrie povesti siropoase, mai degraba prefer daca imi permiti sa iti arata ce fac eu cu atata drag.

Aceasta sunt eu si pe scurt povestea Trusou.ro, o poveste care inca se scrie….