Termeni și condiții


Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA prin intermediul magazinului virtual https://trusou.ro către cumpărător și pot fi modificate oricând de către I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA.


Vânzător (proprietar):
Magazinul online https://trusou.ro respectiv I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA având sediul social în Drăgășani, Strada Popa Șapcă bl.M3 cu nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: F38/181/11.05.2016 și CUI: 36068465


Cumpărător:
Persoană fizică, persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă telefonică sau prin intermediul magazinului online aflat la adresa web https://trusou.ro. Cumpărătorul mai poate fi menționat și sub denumirea de client.


Comandă:
Document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul solicită fabricarea sau personalizarea unor articole de îmbrăcăminte sau accesorii și este de acord să primească aceste articole și servicii și să facă plata acestora iar Vânzătorul este de acord să livreze articolele și serviciile.


Drepturi de autor:
Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA și nu se pot folosi sau copia fară acordul scris al proprietarului.


Accesarea site-ului https://trusou.ro:
Site-ul https://trusou.ro oferă informații cu privire la produsele și serviciile oferite spre comercializare de către I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA. I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA poate elimina, modifica sau în alt mod întrerupe furnizarea oricărui conținut, în orice moment, cu sau fără o cauză și cu sau fără o notificare prealabilă, fără nici o responsabilitate. Informațiile obținute prin intermediul site-ului sunt numai pentru uz personal și nu pot fi reproduse în continuare, publicate, transmise sau difuzate fără acordul prealabil scris al I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA.

Ca o condiție de utilizare a site-ului, declarați că nu veți utiliza site-ul pentru orice scop care este ilegal sau interzis. Nu aveți dreptul să utilizați site-ul în orice mod care ar putea deteriora, defăima, dezactiva, supraîncărca sau afecta site-ul.


Atunci când utilizați Site-ul https://trusou.ro sunteți de acord că nu:

  • Utilizați un robot, spider sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa Site-ul, sau defăimați, abuzați, hărțuiți, amenințați și nu încălcați drepturile legale (cum ar fi drepturile de confidențialitate și publicitate) ale altor persoane.
  • Trimiteți viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot afecta funcționarea sistemelor Site-ului.
  • Trimiteți informații false sau care induc în eroare.
  • Trimiteți mesaje care conțin software sau alte materiale protejate de legile de proprietate intelectuală (sau de drepturi de intimitate sau publicitate) decât dacă dețineți sau controlați drepturile acestora sau ați primit toate autorizațiile necesare.
  • Efectuați tombole, campanii, concursuri, scheme piramidale în numele Site-ului https://trusou.ro.
  • Falsificați orice atribuții de autor, notificări legale sau de altă natură în legătură cu materialul furnizat prin intermediul Site-ului.
  • Restricționați sau inhibați orice alt utilizator de la utilizarea pe deplin a funcționalității Site-ului.
  • Recoltați sau în alt mod colectați informații despre alte persoane, inclusiv informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail sau numărul de telefon, pentru a le folosi în scopuri ilegale.
  • Încălcați legile sau reglementările în vigoare.

I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA nu are obligația de a monitoriza utilizarea site-ului. Cu toate acestea, I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA își rezervă dreptul de a examina orice comunicare sau redirecționare către site și de a le elimina la propria sa discreție. I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA își rezervă dreptul de a rezilia accesul la Site, în orice moment, fără notificare pentru nici un motiv. Suplimentar I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA își rezervă dreptul în orice moment să dezvăluie orice informație necesară pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau solicitare guvernamentală, sau de a edita, refuza să posteze sau de a elimina orice informație sau material, în totalitate sau parțial, la propria sa discreție.

Materialele prezentate pe Site sunt supuse limitărilor privind utilizarea, reproducerea și / sau diseminarea lor.

Nu puteți utiliza Site-ul sau conținutul său pentru a trimit e-mailuri nesolicitate către orice destinatar care nu și-a exprimat în mod specific consimțământul de a primi astfel de e-mailuri sau mesaje. Transmiterea sau propagarea unor mesaje de orice tip (inclusiv cereri de caritate sau petiții pentru semnături), este interzisă.


Comandă, termen de execuție și livrare:
Majoritatea produselor noastre sunt realizate și personalizate la comandă. Toate produsele noastre sunt unicat și din acest motiv pot să existe diferențe între pozele prezentate la fiecare produs și ceea ce vi se livrează dumneavoastră. Aceste diferențe sunt date de disponibilitatea materialelor a decoratiunilor precum și de armonizarea estetică a produsului în acord cu cererile dumneavoastră. Termenul de execuție al unei comenzi este de minim 7 zile lucrătoare. Prin plasarea unei comenzi cumpărătorul își asumă acest termen.

Livrarea se realizează prin intermediul serviciului de curierat FAN Curier.

Timpul necesar livrării este dependent de curierul ales de cumpărător iar vânzătorului nu ii poate fi imputată vreo întârziere.


Returnarea produselor:
Returnarea produselor este aplicabilă doar produselor nepersonalizate. Conform legislației în vigoare în cazul returnării aveți dreptul să notificați în scris că renunțați la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Puteți returna produsele nepersonalizate cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Produsele returnate trebuie să fie nedeteriorate, în condiții optime pentru a fi puse din nou în vânzare.

Produsele se vor returna la sediul I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA, Drăgășani, Strada Popa Șapcă bl.M3, pe cheltuiala clientului, cu același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom înlocui/schimba produsele returnate sau vom înapoia costul acestora în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Banii vor fi returnați doar prin transfer bancar, în contul personal al clientului.

Atenție! Produsele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse în vânzare! Urmărim să clarificăm detaliile de implementare înainte de livrarea comenzii.


Clienți:
Ne rezervăm dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au comenzi livrate refuzate.


Publicitate, rețele de socializare:
Prin efectuarea unei comenzi sunteți de acord cu următoarele : operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/legătură/tranzacție/colaborare/etc. care pot apărea între tine și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Proprietarul are dreptul de a publica în scopuri publicitare imagini din portofoliul de produse personalizate cu texte sau imagini alese de clienți sau care conțin nume și date utilizate în personalizarea produselor comercializate. Portofoliul de obiecte personalizate este proprietate a I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA și se înscrie în legea drepturilor de autor, fiind protejat de aceasta.

Nu vor fi folosite fotografiile originale trimise de client pentru personalizare, decât cu acordul scris al clientului.

Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate.


Confidențialitatea datelor:
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (se precizează și acest act normativ, dupa caz) I.I. BILAN CRISTINA-GHEORGHIȚA are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a vă putea asigura serviciile noastre, de a vă asigura suportul privind comenzile dumneavoastră, de a vă aduce la cunoștiință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștrii.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator și nu sunt publicate pe site sau în altă parte și nu sunt făcute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrarii datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă la adresa Strada Popa Șapcă bl.M3, Drăgășani, Romania (cod poștal 245700).

Pe masură ce navigați pe site, vor fi plasate cookie-uri astfel încat să beneficiați de întreaga funcționalitate a https://trusou.ro. Orice fel de comunicări sau materiale transmise prin intermediul site-ului (cum ar fi: întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) nu vor fi considerate ca fiind confidențiale.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.